TARA DREV | Betonarnice | Simplaner

Hej! Moje ime je Tara. Sem zmes entuziazma, zvedavosti in stremljenja k odkrivanju novih izkušenj✨V življenju me fascinirajo drobne stvari, ki so v resnici velike. V moji naravi je, da prav vsakemu dnevu ponudim priložnost, da se iz njega naučim nekaj novega? Sem grafična oblikovalka, ki so ji blazno blizu pastelni toni, preprostost in jasnost.

Poleg rednega grafičnega dela z različnimi naročniki, sem tudi avtorica slovenskega rokovnika Simplaner. Simplaner je barvit in navdihujoč rokovnik za mlada, nadobudna dekleta, ki mi omogoča gradnjo osebne blagovne znamke in ustvarjanje različnih izdelkov za šolo, službo in lajf, ki so del spletne trgovine www.taradrev.com. V prostem času rada ustvarjam iz betona, še posebej cvetlične lonce. Tudi te je možno najti na spletnih poličkah.

Ljudje me pogosto vprašajo kaj je spodbudilo nastanek moje osebne blagovne znamke. Pred leti, ko sem bila v zgodnjih dvajsetih, sem ze znašla v težavnem obdobju. Vsa moja prepričanja so bila postavljena na glavo??Čeprav se mi je takrat zdelo, da težave ne bodo prinesle nič dobrega, je bilo to zmotno prepričanje. Prinesle so mi pogum za rojstvo prvega produkta na spletnih poličkah – Simplanerja. Simplaner je odprl vrata, kjer blagovna znamka raste, raziskuje in navdihuje⚡?

Ustvarjanje z betonom pa v moje življenje ni prišlo po naključju. Zagotovo je krivec za to moj oče, ki že več kot 20 let vodi podjetje, kjer se ukvarjamo z izdelavo betonskih izdelkov. V našem podjetju so to predvsem izdelki za urejanje okolice in gradnjo, mene pa je ustvarjanje z betonom popeljalo v nekoliko kreativnejšo smer. Estetika mi je bila vedno blizu, drugačnost pa me je vedno inspirirala, zato ni bilo tolikšno presenčenje, da se je porodila ideja in rodila želja o tem, da iz betona ustvarjam dekorativne in uporabne izdelke za katere je dokaj nenavadno, da bi se lahko pojavili v interierju, v domu.