ZULU ZION

Zulu Zion je mlada blagovna znamka za katero stojiva Miha in Dijana Rolc, mož in žena, ki skupaj delujeva kot dinamični duo vse od leta 2013. Svoje izkušnje z oblikovanjem in kreativo sva združila in ustvarila nogavičke Zulu Zion, samim nogavičkam pa sva dodala še druge izdelke kot so puloverji, majice ter koledarje.

Inspiracijo za nogavičke najdeva v nostalgiji svojega otroštva in na različnih potovanjih po svetu, pa tudi doma. Zulu Zion je tako postal sinonim barv in vzorcev, ki skupaj ustvarijo modni kos, ki vas bo vedno znova spravil v dobro voljo.

Najine nogavičke lahko najdete na www.zuluzion.com, na fb @zuluwear ter na insta @zuluzionofficial

Zulu Zion is a creative project and platform started by a dynamic duo Miha and Dijana Rolc. The desire to create a physical and wearable product lead us to our first fashion accessory – socks. Since 2013 we introduced artsy colourful socks full of intricate patterns and quirky design – following our own guts and vision we have launched a sock collection every year, and added new products like t-shirts, sweatshirts, caps and calendars. As all creative types we are constantly evolving, so our style tends to change from time to time, but you will always find us in a field of patterns and color. 

You can find our socks at www.zuluzion.com, fb @zuluwear and insta @zuluzionofficial