SNOW MONKEY

Sem Ana Drev, bivša alpska smučarska in sem v zadnjih letih svoje kariere ustanovila blagovno znamko Snow Monkey. V svetu profesionalnega športa sem bila skoraj polovico svojega življenja in to je bil način, skozi katerega sem spoznavala svet 🙂

Po končani karieri ves svoj čas namenjam blagovni znamki Snow Monkey, ki se ukvarja s prodajo termo steklenic iz nerjavečega jekla.

Že med samo kariero sem vedno iskala primerno flaško. Ker sem večino svojega časa preživela na temperaturah pod 0 stopinj, je bila pijača v navadnih flaškah že v pol ure ledeno mrzla. Navadnih termovk nisem nikoli uporabljala oziroma sem jo po nakupu kmalu opustila, saj je postala zbiralec nečistoče. Težko sem jo očistila, v plastičnem vmesniku, skozi katerega si nalil pijačo v lonček, se je vedno pojavila umazanija, ki je nisi mogel očistiti in posledično je pijača, ki si jo natočil v lonček imela okus vse prej kot po pijači, ki bi si jo želela spiti. Tako sem prišla na idejo, da bi naredila čim bolj funkcionalno flaško, ki se čim lažje očisti. Tako je nastal Snow Monkey.

Snow Monkey izdelke lahko kupite v vseh trgovinah Kibuba, v večjih trgovinah Hervis, v desetih manjših trgovinah s športno opremo in pa v naši spletni trgovini.