SARA RUTAR

Sem Sara Rutar, energična in vedno nasmejana Primorka, ki obožuje dobro hrano , glasbo in še bi lahko naštevali . Od zmage v Masterchefu, sem se posvetila z dušo in srcem kulinariki. Moja pot je definitivno zanimiva, najbolj sem se pa našla v tem, da rada predajam znanje naprej, rada ustvarjam nove krožnike, recepte in jedi in sedaj vso energijo dajem prav v to. Ustvarjam sladice in torte po naročilu, delam tudi na dogodkih, raznih eventih, imam kulinarične delavnice po celi Sloveniji in sedaj tudi večino svojega časa posvečam delu preko socialnih omrežij. Sodelujem s podjetji; za njih pripravljam vsebine in po novem sem “zalaufala” tudi spletne kulinarične delavnice : KUHARSKE URICE. Gre za online platformo – facebook in instagram, kamor nalagam razne video recepte , tisti ki se odločijo za tečaj pa na tak način lahko ustvarjajo z mano.

Moja kulinarična pot je bila precej zanimiva, saj sem bila popolni amaterski kuhar. Največji razlog za ljubezen do kulinarike je bil v prvi vrsti sigurno oče Janko. Spominjam se ko sem kot majhna punčka, sedela na kuhinjskem pultu in mu pomagala kuhati nedeljsko kosilo. Tako se je začelo in potem ˝probaš˝ sam kaj spravit skupaj. Od vedno čutim v sebi to željo po ustvarjanju, sem umetnica po duši in tudi kot chef/kuharica na nek način daš na krožnik umetnino. KROŽNIK je kot nepopisano platno in ko damo gor elemente s tem govorimo neko zgodbo. 

Vse kar počnem lahko pogledate na facebooku, veliko več aktivnosti vsekakor na instagramu , imam pa tudi svoj youtube kanal … spletna stran bo pa kmalu 🙂