NEGA COSMETICS

Moje ime je Neža Spruk in sem ustanoviteljica znamke Nega Cosmetics. Sem podjetnica, po poklicu arhitektka. Zares srečna sem, ko nekaj ustvarjam, moje poslanstvo pa se od nekdaj prepleta s skrbjo za živali. Tudi, ko pride do lepote in kozmetike.

Moja dolgoletna želja je bila ustvariti svojo kozmetično znamko, ki ponuja najboljše brez kompromisov in navdihuje ženske. Na svojih socialnih omrežjih in spletni strani nezaspruk.com spodbujam k uporabi izdelkov, ki niso testirani na živalih in med iskanjem najboljših rešitev se je rodila Nega. Znamka, v celoti izdelana v Sloveniji, s slovenskim imenom, ki pove vse in se s samo 1 črko razlikuje od mojega, a stoji za povsem enakimi načeli. V naši online skupnosti #negababes ženske podpiramo in spodbujamo druga drugo, verjamemo v enakopravnost, našo naravno lepoto in skupaj uživamo v uporabi našega prvega izdelka.

Naš prvi izdelek je Nega maska za lase, ki ponuja več, kot katerakoli na tržišču, izdelana iz lokalnih sestavin najvišje kakovosti, testirana do popolnosti s strani žensk in je v biorazgradljivi embalaži prijazna do okolja in živali. Nega maska za lase poudari naravno lepoto tvojih las, jih popolno obnovi s pomočjo v Sloveniji gojene rože nesmrtnice imenovane Smilj in skupaj z olivnim oljem, karitejevim maslom, pšeničnimi proteini in oljem pšeničnih kalčkov poskrbi za bolj zdrave, mehke in sijoče lase od korena do konic. Naša misija je ustvariti kolekcijo izdelkov za nego celotnega telesa, ki bo tako dobra, da bodo ljudje prenehali kupovati takšne, ki škodujejo njim, živalim in okolju. Upamo, da se nam čimprej pridružiš!


Nega masko za lase najdeš na straneh Cosmopolitana, ameriškega Amazona in na naši spletni strani si.negacosmetics.com Veseli bomo tvoje družbe na naših socialnih omrežjih @negacosmetics IG FB