BRLOGARKA

Brlogarka je sinonim za miniaturni in z naravo ter doživetji navdahnjen nakit. Luč sveta je ugledala leta 2013, hobi pa je kmalu zatem postal služba. Zdaj pa je že leto in pol družinsko podjetje.

Kreativni tim sestavljava Renata in Marko, poročena v zasebnem in poslovnem svetu, kar pa se pri delu, kot je najino, tako ali tako prepleta na vseh ravneh. Vse izdelke modelirava ročno iz polimerne gline. Pri svojem delu uporabljava le najbolj kvalitetne materiale, zato najin nakit odlično služi tudi najbolj občutljivim. Vsak izdelek pripoveduje drugačno zgodbo, vsem pa je skupno to, da so izdelani z veseljem, potrpežljivostjo in natančnostjo, inspiracijo zanje pa najraje iščeva v naravi, ki nam tako rada postreže s posebnimi efekti.

Verjameva, da si mora vsak v življenju privoščiti nekaj hudomušnosti. Zato najbolj uživava v izdelavi miniatur, ki nikogar ne pustijo ravnodušnega.

Vabljeni k brskanju po virtualnih poličkah najine spletne trgovine, k nakupu, prebiranju ali pa samo k všečkanju na FB in Instagram strani. Saj veste, sreča je v malih stvareh.

www.brlogarka.com

FB: Brlogarka https://www.facebook.com/brlogarka/

IG: Brlogarka https://www.instagram.com